Brac ovális fürdőkád

Kedvencekhez!
Gyártó: Sanotechnik - Sanotechnik
Termékverzió: Sanotechnik 407060 Brac ovális fürdőkád, 185x83x45,5 cm-es méretben
Cikkszám: 407060
Súly: 24 000 gr

Rövid leírás: Brac ovális fürdőkád 85x83x45,5 cm-es méretben 30 év garanciával.
további információk...
Rendelésre (beérkezés 1-5 nap)

Kád hosszúsága: 185 cm

185 cm

Kád szélessége: 83 cm

83 cm

Kád felszereltség: Kádtest,előlap,oldallap nélkül

Kádtest,előlap,oldallap nélkül

Kád típus: Normál

Normál

Kád formája: Különleges

Különleges

Kád anyaga: Akril

Akril

Kád kivitele: Beépíthető

Beépíthető

Kád színe: Fehér

Fehér
Szállítási költség:
Garancia idő:
Biztosítás:
Beépítést kérek:
107.200 Ft
Eredeti ár: 129.900 Ft
17% megtakarítás
0 Vásárlói értékelés: (0)

Vásárlóink által feltöltött képek a termékről


Brac ovális fürdőkád

Termék tulajdonságok:

 • Méret:

185x83x45,5 cm

 • Súly:

24 kg

 • Űrtartalom:

210 liter

 • Anyag:

öntött akril

 

Gyártó / Importőr: Sanotechnik Hungária Kft.

Cikkszám: 407060

30 évGarancia a szín- és fényállóságra!

 

Termékverziók:

1. Brac ovális fürdőkád, 185x83x45,5 cm-es méretben

 • Cikkszám: 407060
 • Méret: 185x83x45,5 cm (210 literes)
 • Súly: 24 kg

 

SANOTECHNIK MINŐSÉG

 

Könnyen karbantartható

30 évGarancia a színre és a fényállóságra

Made in EU

Antibakteriális védelem

Ökológiailag 100% -ban újrahasznosítható

 

SANOACRYL® by SANOTECHNIK

30 ÉV GARANCIÁVAL

Termékeinkhez kizárólag az összes európai szabványnak megfelelő, legjobb minőségű polimetil-metakrilát (PMMA) alapanyagból készült öntött akril lemezt használjuk a gyártás során.

MIÉRT AZ ÖNTÖTT AKRIL?

Mert sokkal könnyebben alakítható, mint a hagyományos préselt vagy ABS akril alapanyag. A gyártás során a folyékony alapanyagot két, a kívánt formára csiszolt acél- vagy üveglap közé öntjük, ezzel alakítjuk ki a szükséges anyagvastagságot is. A megoldás előnye, hogy - más eljárásokkal szemben - kisebb az anyagban a belső feszültség, így a használat során ellenáll a terhelésből adódó repedésnek, felületi hólyagosodásnak és öregedésnek. A megfelelően gondozott PMMA alapanyagú fürdőkád vagy zuhanytálca élettartama 30 év, de sok esetben egy életre szól. Kedvezőtlen körülmények között is ellenálló marad a környezeti behatásokkal szemben, megőrzi kiváló tulajdonságait.

MIÉRT SANOACRYL®?

Mert megfelelő használat és ápolás mellett, minőséget biztosít akár egy életen át!

 • A könnyű, mégis masszív termékek érintése kellemes, nem hideg a felületük, ráadásul a kisebb felületi sérülések könnyen javíthatók.
 • A termékek ellenállnak a magas hőmérsékletnek, az UV-fénynek, de még a fürdőszobában előforduló kémiai szereknek is.
 • A termékek hőszigetelése kiváló, így hosszan megtartják a víz kellemes hőmérsékletét.
 • A magas higiéniájú termékek bármilyen szokásos fürdőszobai tisztítószerrel könnyedén, súrolás vagy dörzsölés nélkül| tökéletesen tisztává varázsolhatók.

SANOACRYL® a SANOTECHNIK® ​INTERNATIONAL cégcsoport védett márkájú terméke.

Szállítás

Általános információk

A kiszállítás általános határideje terméktől függően 1-15 munkanap, készletes termékek esetén lényegesen rövidebb. Szállítást megelőzően kollégáink értesíteni fogják Önt a megadott elérhetőségei egyikén.

 

Szállítási módok

Normál szállítás: ez a hagyományos háztól-házig történő szállítás. A termékek házhoz szállítása az ingatlan utcai bejáratáig tart, ezért kérjük, gondoskodjon a termék ingatlanon belüli mozgatásáról. Az Ön rendelését az MPL vagy a GDL fogja kézbesíteni. Egyes termékek súlyából és/vagy termetéből adódóan a futárnak szüksége lehet segítségre átadáskor. Erre szállítás előtt 24 órával felhívjuk figyelmüket.

 • MPL: a kiszállítás előtti napokban e-mail értesítést küldünk Önnek a termékek átadásáról, majd a szállítás napján kap egy SMS-t a Postától, melyben tájékoztatják a várható érkezésről. Ha pontosabb információra van szüksége, a 06-1/767-82-82-es postai telefonszámon érdeklődhet az SMS-ben kapott ragszám bemondásával.
 • GDL: a kiszállítást megelőző munkanapon, amikor átadjuk a terméket a futárszolgálatnak, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon, hogy egyeztesse a másnapi kiszállítást. A szállítási címre való érkezést, 15-30 perccel korábban telefonon jelzi Önnek a futár. A termékek szállítását kizárólag az általunk meghatározott napon tudjuk vállalni. Mivel a tehergépkocsik a megadott címek alapján kört mennek, így a szállítási napon belül nem tudják a sorrendet változtatni, hiszen ebben az esetben nem érnének oda valamennyi címre. Kérjük ezért, hogy az egyeztetett időpontban biztosítsa a megadott címen az áruátvételt, illetve olyan címet adjon meg, ahol valaki biztosan át tudja venni a terméke(ke)t.

A szállítás költsége minden termék adatlapján fel van tüntetve. Több tételes rendelés esetén a szállítási költség a rendelés végösszegétől függ. Az ország minden pontjára érvényes árakat pedig a következő táblázatban tekintheti meg:

Értékhatárok

Alsó határ

Felső határ

Szállítási költség

0Ft

15 000Ft

990Ft

15 010Ft

25 000Ft

1 490Ft

25 010Ft

50 000Ft

2 490Ft

50 010Ft

100 000Ft

3 490Ft

100 010Ft

199 900Ft

4 490Ft

199 900Ft

 

5 490Ft

 

Webáruházunk az ingyenes szállítási promócióval megjelölt termékeket díjmentesen szállítja házhoz.  

Prémium szállítás:

A hagyományostól eltérő módon ez azt jelenti, hogy nem csak háztól házig történik a szállítás, hanem a futár beviszi a megrendelt terméket a lakásba, és a kérésének megfelelő helyre teszi. Különösen akkor hasznos ez, ha emeletes házban lakik, illetve ha a termék adottságai (súlya és mérete) nem teszik lehetővé azt, hogy egyedül mozgassa. Legkésőbb az árufelvételt követő munkanapon felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon és egyeztetik a kiszállítás körülményeit, időpontját – igazodva az Ön igényeihez. A prémium szállítás díja termékenként változó, a termék adatlapján tud róla tájékozódni.

Prémium Plusz szállítás:

Az előbb részletezett prémium szállítással megegyezik, azzal a különbséggel, hogy a futárok megvárják, amíg Ön kibontja a megrendelt terméket, majd a feleslegessé vált csomagoló anyagot összeszedik, elszállítják, majd szakszerűen megsemmisítik. A szolgáltatás díja: prémium szállítás + 1.500 Ft.

Délutáni szállítás:

A Posta bizonyos településeken a 17:00-20:00 óra között történő kézbesítést is megkísérli. Ez nem zárja ki azt, hogy a Posta a küldemény kézbesítését általános (08.00-17.00 óra között) időpontban is megkísérelje. Ha a vállalt időpont előtt történő kézbesítési kísérlet sikertelen, akkor a vállalt időben történő kézbesítés számít első kézbesítési kísérletnek. Ezen időintervallumban történő kézbesítési kísérletet a Posta csak a www.posta.hu/ugyfelszolgalat/aszf/postai_aszf internetes oldalon közzétettek szerinti településeken vállalja.

Szombati szállítás:

Posta a küldemények sikeres kézbesítése érdekében bizonyos településeken szombati napon is megkísérli 08:00– 12:00 óra között a kézbesítést. Ez nem zárja ki azt, hogy a Posta a küldemény kézbesítését szombati napot megelőzően, hétköznapon is megkísérelje. Ha a vállalt időpont előtt történő kézbesítési kísérlet sikertelen, akkor a vállalt időben történő kézbesítés számít első kézbesítési kísérletnek. Amennyiben az első kézbesítés kísérlet szombati napon történik és az sikertelen, a Posta a következő munkanapon kísérli meg a küldemény másodszori kézbesítését.

 

 

Köszönjük, hogy minket választott!

Fürdőkád beüzemelési leírás


Ugrás az oldal tetejére