Zuhanykabindepo blog

Fürdőszoba bulvár: érdekes sztorik, izgalmas tudnivalók a fürdőszobÁk világából

Ha megpihenne az online barangolás közben, virtuális pihenőszobánkat Önnek találtuk ki! Szakmai blogunkban minden héten olyan témákat igyekszünk körüljárni, melyek a webáruház tartalmához szorosan kötődnek, értékes és szórakoztató információkkal szolgálnak. Olvasson, tájékozódjon – hiszen cikkeinkkel a vásárlás előtti döntést is szeretnénk megkönnyíteni!
Ön is javasolhat blogtémát! Ha szívesen olvasna nálunk egy adott témáról, írja meg nekünk érdeklődésének tárgyát az info@geminiduo.hu e-mail címre!

Bejegyzések

Fürdőszoba lakberendezés hátfalas zuhanykabin segítségével

2019-01-17 10:23:56 Révai Csaba

Kétségtelen, hogy a zuhanyzók változatos garmadájában ma már nehéz megtalálni azt a darabot, ami igazán megfelel az igényeidnek. A beépített zuhanyzókról korábban már írtunk, ám most ideje górcső alá venni a hátfalas modelleket is, hiszen kifejezetten vonzóak lehetnek azok számára, akik szeretnek kikapcsolódni zuhanyozás közben, de mégis egyszerű megoldásra vágynak.

A hátfalas zuhanykabinok számos olyan előnnyel rendelkeznek, amelyek számodra is izgalmas lehetőségeket rejthetnek. Amellett, hogy a legváltozatosabb kivitelben készülnek, a kényelmi funkcióknak is rengeteg teret hagynak ezek a modellek, így igazán sokoldalúak és könnyedén beilleszthetőek a fürdőszoba arculatába.

 

tovább a cikkre

Miért fontos a zuhanykabin ajtó szigetelés?

2019-01-15 11:25:35 Révai Csaba

A fürdőszoba berendezésekor sarkalatos kérdés, hogy milyen zuhanykabint válassz. Ám tudod azt is, hogy egy jó zuhanykabin milyen tulajdonságokkal rendelkezik? Amellett, hogy tágas és funkcionális, fontos az is, hogy megfelelően záródjon és a használata kényelmes legyen, melynek a kulcsa a megfelelő ajtó.

tovább a cikkre

Hogyan érdemes zuhanykabint választani az idősebb korosztály számára?

2019-01-15 10:53:22 Révai Csaba

A tökéletes zuhanykabin megtalálása önmagában is rengeteg kérdést vethet fel bármely vásárló számára. Tovább bonyolódik a helyet, hogyha idősek számára kell megtalálni a megfelelőt. Ebben az esetben számos olyan tényezőt is figyelembe kell venni, amelyeket általában egyébként nem, számukra viszont kulcsfontosságú lehet.

tovább a cikkre

Arhívum

Címkék

Ugrás az oldal tetejére