Zuhanykabindepo blog

Fürdőszoba bulvár: érdekes sztorik, izgalmas tudnivalók a fürdőszobÁk világából

Ha megpihenne az online barangolás közben, virtuális pihenőszobánkat Önnek találtuk ki! Szakmai blogunkban minden héten olyan témákat igyekszünk körüljárni, melyek a webáruház tartalmához szorosan kötődnek, értékes és szórakoztató információkkal szolgálnak. Olvasson, tájékozódjon – hiszen cikkeinkkel a vásárlás előtti döntést is szeretnénk megkönnyíteni!
Ön is javasolhat blogtémát! Ha szívesen olvasna nálunk egy adott témáról, írja meg nekünk érdeklődésének tárgyát az info@geminiduo.hu e-mail címre!

Bejegyzések

Zuhanytálca kisokos

2019-10-24 07:53:03 Révai Csaba

Fürdőszobánk átalakításának kérdése során mindig több probléma merül fel. A tervezés első fázisában mindenben bizonytalanok vagyunk. Kád legyen, vagy zuhanyzó? Égkék csempe, vagy visszafogottan elegáns, márványhatású bézs? És mi a helyzet a most olyan divatos melegburkolattal? Inkább fahatású csempe legyen, hiszen ahol víz van, ott víz van, a trendek sem változtatnak ezen?

tovább a cikkre

A fürdőkád beépítése

2019-09-25 12:45:47 Révai Csaba

Napjainkban a fürdőszobák, így a fürdőkádak is változatos képet mutatnak. Széles a paletta, amelyről kiválaszthatjuk a burkolatok, szaniterek változatos stílusát. A fürdőkád is lehet egyenes és piskótaformájú, esetleg szimmetrikus vagy aszimmetrikus sarokkád. Lehet térben álló, zománcozott vagy kerámia, akril vagy műmárvány. Lehet beltéri masszázskád, rengeteg variációs lehetőséggel.

tovább a cikkre

Hogyan válasszunk a csaptelep típusok közül?

2019-08-27 08:09:38 Révai Csaba

Csaptelepet vásárolni elméletileg nem tűnik egy nehéz feladatnak, a valóság azonban az, hogy nagyon sok típus létezik, és bizony megtorpanhat hirtelen az ember, amikor választani kell. Miért van ennyiféle? Melyik mire jó? Vajon mindegy, melyiket választom, vagy számít az is, milyen a mosdó?

tovább a cikkre

Működhet-e a csaptelep felszerelése házilag?

2019-08-14 07:43:21 Révai Csaba

Bármilyen jó minőségű tárgyakkal is vesszük körül magunkat az otthonunkban, olykor bizony előfordul, hogy ez-az meghibásodik, és cserére szorul. Vannak ugyanis tipikusan olyan eszközeink, amiknek egy idő után úgymond „lejár a szavatossága”, azaz tudjuk, hogy nem számolhatunk velük egy életre.

tovább a cikkre

Mire kell figyelni kerti zuhanyzó építése során?

2019-07-30 11:00:30 Révai Csaba

A kerti zuhanyzó nem éppen gyakori látvány, ugyanakkor nagyon praktikus és esztétikus kiegészítője lehet a kertünknek. A nyári melegben bármikor jól jöhet egy frissítő zuhany, akár napozás közben is. Sokkal kényelmesebb, ha ezért nem kell bemenni a fürdőszobába – egy ízlésesen kialakított kerti zuhanyzó pedig kifejezetten jól mutat az udvarunkon. A lehetőségeknek design terén csak a fantázia szabhat határt.

tovább a cikkre

Akril kád tisztítása hatékonyan

2019-07-09 11:45:12 Révai Csaba

Amikor az ember a fürdőszobáját tervezi meg, az egyik első kérdés, ami felmerül, hogy kádat, vagy zuhanykabint szeretne. Nem fogjuk részletesen bontogatni, hogy milyen szempontok alapján lehet ezt eldönteni, ugyanis már boncolgattuk korábban.

tovább a cikkre

Melyik a jó zuhanykabin? Találjuk meg a tökéleteset.

2019-06-28 09:21:10 Révai Csaba

A fürdőszoba kialakítása során sok kérdés felmerülhet, de az egyik leggyakoribb kétségkívül az, hogy kádat, vagy zuhanykabint válasszunk. Ez nagy dilemma sokak számára, főleg akkor, ha a fürdőszoba kicsi, legalábbis annyira, hogy mindkét verzió sajnos nem fér be. Ha nagyobb hely áll rendelkezésre, nem olyan nehéz a kérdés, hiszen megkaphatjuk mindkettőt. Legtöbben, akik nagy fürdőszobával büszkélkednek, így is tesznek: beépítenek egy kádat is és egy zuhanykabint is, így van lehetőség választani.

tovább a cikkre

A helyes fogmosás szabályai – te jól mosod?

2019-06-17 08:02:03 Révai Csaba

A fogmosás legtöbbünk számára mindennapos tevékenység, ennek ellenére a fogorvosok tudnának mesélni arról, hogy mennyi probléma van az emberek szájhigiéniájával. Legtöbb esetben a szándék megvan, de rossz a fogmosási technika, sok helyre nem jutunk el a fogkefével, aminek meg is van az eredménye: lerakódások, szuvasodás, lyukas fogak.

tovább a cikkre

Esőerdő a fürdőben? Fürdőszoba páramentesítése egyszerűen

2019-06-04 13:43:09 Révai Csaba

Köztudott, hogy a nem megfelelő páraszint komoly gondokat okozhat a lakásban. A túl párás vagy túl száraz levegő könnyedén légúti megbetegedésekhez vezethet, ráadásul előbbi esetben a falakon megjelenő penésszel is számolnod kell. Ráadásul a penészfoltok sincsenek túl jó hatással az egészségre, így nyilván érdemesebb elkerülni a megjelenését.

tovább a cikkre

Ezért kellene elgondolkodnod egy beépített zuhanykabinon

2019-05-21 09:23:14 Révai Csaba

Biztosan neked is akad olyan ismerősöd, akinél fantasztikus, egyedi zuhanykabin van a fürdőben, amit mindenki megcsodál. Pedig egy ilyen zuhanyzó kialakítása nem is olyan bonyolult, csak egy beépíthető fülkére és némi okos tervezésre van szükség, hogy aztán kiélvezhesd minden előnyét.

tovább a cikkre
Ugrás az oldal tetejére